avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Stii bancuri ?- Scrie si tu aici un banc ca sa ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Stii bancuri ?- Scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori.

Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si cugetul luminat de starea benefica pentru organism a rasului ca terapie a crizei .

Mergea un popa pe autostrada.
La un moment dat, vede o blonda care facea autostopul.
O ia cu el. Dupa vreo 5km, ii pune mana pe picior.
Blonda:
- "Parinte, versetul 14 Ioan!".
Parintele ia mana.
Dupa vreo alti 6km ii pune iar mana pe picior.
Blonda:
-"Parinte, versetul 14 Ioan!".
Ajunge popa acasa nervos, ia Biblia si citeste versetul 14 Ioan:
-"Esti pe calea cea buna!"

morala :- "Cand au fost la vot si romanii au invocat versetul 14 Ioan " dar cand au ajuns acasa ...(adica in 2010)-au constatat ca recesiunea continua inca 5 ani.....

Timbru pe prostie
ROMANIA REALA
S-a ajuns in situatia sa platim la stat impozite pe prostie. O primarie din judetul Sibiu, a inventat taxa de prostie, cu o suma modica de 5 lei.
Rubrica "Timbru pe prostie" apare pe inscrisurile tipizate ale Consiliului local.

Un preot explica la ora de religie:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coasta din Adam a creat-o pe Eva.
- Parinte, il intrerupe un elev, tata spune ca ne tragem din maimute.
- Asculta, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu ma intereseaza.
Eu vorbesc in general...

Un roman, ajuns in Franta, isi ia 'petit dejuner'-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
-Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania !,continua francezul cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
-Voi puneti marmelada pe paine?
Romanul:
-Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
-Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania ...
Atunci, romanul intreaba:
-Voi francezii faceti sex?
-'Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
-Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
La care francezul raspunde ranjind:
-Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu ; conchide romanul , in Romania , le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si o vindem in Franta.

Ion o ia pe soacra-sa de la gara si o intreaba:
-Cat timp vei sta la noi?
ea raspunde:
-Pana va enervez.
La care el spune:
-Numai atat ?

Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
-"Dar nu stim nimic unul despre celalalt", spune ea "
-Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul", o linisteste el.
Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare.
Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare.
Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
-"Ai fost incredibil, iubitule", il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie. -"Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.
" Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand niciun fel de oboseala.
-"Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot"
-"Nu", spune ea, "am fost “fufa” de Braila dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii".

Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat.

Un baietel il intreaba pe tatal lui:
-"Tati cat costa sa te casatoresti?.
Tatal i-a raspuns:
- "Nu stiu fiule inca platesc".

- Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

Intr-o sala de urgenta:
Doctorul catre pacient:
-Ce s-antamplat de ti-ai ars urechea stanga?
Pacientul:
-Pai, sa vedeti, calcam o camasa si de-odata suna telefonul.
Din gresala duc calcatorul la ureche in loc de telefon, cu mana
stanga ca mi-s stangaci...
Doctorul:
-Bine, bine dar si urechea dreapta-i arsa!!!?...
La care pacientul:
-Pai am sunat dupa salvare!!!...

Doctorul catre pacient:
- Sunteti bautor?
- Nu.
- Bun.
Tineti-mi, va rog, sticla asta pana imi leg sireturile la pantof.

- Domnule doctor, am urmat tratamentul cu sfintenie. N-am mai fumat, n-am baut, n-am mancat cu sare. Dar picioarele ma dor la fel ca inainte. Abia mai merg. Ce-ar trebui sa iau?
- Autobuzul, metroul, tramvaiul...

Un turist aflat în Scoţia vizitează Loch Ness-ul în speranţa de a-l vedea pe Nessie.
Dezamagit după o vreme, întreabă un localnic:
- Cînd se arată monstrul, de obicei?
- Dupa cinci pahare de scotch, îi răspunde acesta

Intr-o zi stateau 3 bitangi la un colt de strada si se laudau care din tatii lor e mai inalt.
Cel mic zice:
-Ba taicami’o… e asa de inalt de schimba becurile din casa fara scaun.
Cel mijlociu zice:
-Ba tactu e mic, al meu schimba becurile de pe strada fara scara.
Cel mare zice:
- Ba tatii vostrii is nimicuri ma, taica’meu asa tare s-o intins intr-o seara de o prins doua stele de pe cer.

Cum au WC olltenii?
-Doua bete:-unul infipt in pamant de care sa se tina,iar al doilea sa poata alunga cainii.

Bula se duca la scoala.
Profesoara ii intreaba pe elevi ce au mancat de dimineata toti copii spun ca au mancat carne numai Bula spune ca a baut lapte.
A doua zi se intampla la fel.
Merge acasa suparat ca toti copii mananca carne numai el bea lapte.
Tatal sau il sfatuieste ca daca o sa m-ai fie intrebat sa le raspunda ca a mancat si el carne.
A treia zi profesoara il intreaba pe Bula:
-Bula ce ai mancat azi dimineta?
-Carne.
-Cata carne ai mancat?
-Doua cani.

In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel:- 7.
Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala.
V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele.
Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!

Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 20:50, 22 Aprilie 2010
Perle din instantele de judecata :
La tribunal:
-Dumnezeu mi-e martor ca sint nevinovat,spune inculpatul.
-Imi pare rau,spune judecatorul, dar am incheiat deja audierea martorilor.
-Draga mea, mancarea asta de ciuperci are un gust excelent! De unde ai reteta?
-Dintr-un roman politist...
-Stii ca m-au dat saptamana trecuta la televizor? Zice unul prietenului sau.
-Zau, la ce emisiune?
-"Dosare deschise"... OTV
-Deci ati mai fost acuzat pana acum de 9 ori? intreaba judecatorul acuzatul.
-Da, dr ar trebui sa luati in considerare ca de 4 ori am fost pus in libertate din lipsa de dovezi...
Un spargator este adus pentru a 4-a in fata judecatorului, de data asta pe motiv ca a spart o farmacie. Judecatorul il intreaba:
-Povestiti cum s-a intamplat.
-Pai am alunecat si am spart in cadere vitrina farmaciei si dintr-o data am capatat dureri groaznice de cap, asa ca am intrat in farmacie sa imi iau un algocalmin. Dupa aceea am cautat in casa un creion sa imi las numele si adresa farmacistei, pentru a plati paguba iar in momentul acesta a intrat si politia in farmacie...
Un cetatean respectabil este adus in fata judecatorului fiind acuzat de vatamare. El isi descrie reactia:
-Cand l-am vazut pe prietenul meu Popescu, dimineata la ora trei, cand am intrat in camera sotiei mele, zambindu-mi din pijamaua mea si spunandu-mi "buna dimineata" am simtit ca trebuie neaparat sa fac ceva...
-Cer sa fie audiat si cel de-al doilea martor al accidentului auto! zice acuzatul.
-Dar nu exista decat un martor, zice judecatorul.
-Dar eu am vazut clar doi martori!...
-Tocmai de aceea vi-a fost luat carnetul de conducere....

Judecatorul vede la proces pentru a cincea oara un hot de buzunare.
-Ultima data, ti-am spus ca nu vreau sa te mai vad in banca acuzatilor!
-Asta am spus si eu politistilor, dar nu au vrut sa ma creada...
Judecatorul catre inculpat:
-Jura ca vei spune adevarul si numai adevarul!
-Nu, nu jur!
-Iti atrag atentia ca pentru marturie falsa capeti doi ani de inchisoare.
-Stiu. Dar daca spun adevarul capat zece ani.
Judecatorul catre o martora:
-Cati ani aveti? Nu uitati ca ati jurat sa spuneti adevarul.
-Douazeci si unu si cateva luni.
-Cate luni?
-O suta zece.
-Domnule judecator, sunt nevinovat!
-Asta spun totii...
-Daca spun totii, inseamna ca e adevarat
-Si nu v-ati gandita la tatal dumneavoastra, atunci cand ati dat spargerea?
-Ba da, domnule judecator, dar nu am gasit nimic ce i-ar fi placut!...
Judecatorul intreaba martorul la proces:
-La ce distanta v-ati aflat de locul accidentului?
-La 6 metri si 75 de centimetrii.
-Si cum de stiti asa de exact?
-Cand am vazut accidentul, mi-am dat seama pe loc ca voi fi intrebat la proces de vre-un tampit...
La proces se arata ca in timpul spargerii, acuzatul se afla in inchisoare. Judecatorul il intreaba:
-De ce nu ati spus asta din timp?
-Pai, nu doream sa fac o impresie proasta juratilor...
-Dumneata, ca paznic de noapte, l-ai vazut pe inculpat cand a sarit gardul depozitului si a luat o lada?
-Da, domnule judecator, dar fiindca nu-l cunosteam, nu i-am zis nimica...
Varianta:
Avocatul:
-I-a rupt hainele dom judecator, a amenintat-o si dupa aia a violat-o!
-Minte dom judecator, nu i-am atins nici macar un fir de par!!
-Cata precizie, dom judecator, cata precizie!!!
Un tip merge la o prezicatoare. Aceasta ii citeste in cafea si ii zice:
-Dumnezeule, aici sta ca maine va veti ucide sotia!...
-Bineinteles! Ceea ce vreau eu sa stiu este daca voi fi prins?...
-Recunosti ca ai rupt mana reclamantului? intreaba judecatorul.
-Recunosc, dar nu sint vinovat, pentru ca el a ridicat intai mana.
-Si tu ce-ai facut ?
-Eu am vrut sa-i sparg capul, nu sa-i rup mana.
-Si spuneti, nu v-a fost teama atunci cand ati smuls portomoneul din mana pagubitului, in tramvaiul plin de oameni?????? il intreaba judecatorul pe un hot de buzunare.
-Cum sa nu-mi fie teama, onoratule domn judecator!! Mi-a fost teama sa nu fie gol!!!!
Vazand ca nici juratii si nici judecatorul nu se lasa impresionati de pledoaria sa, avocatul recurse la un ultim argument:
-Onorata curte, stimat juriu, va rog sa luati in consideratie faptul ca acest client al meu a mai fost condamnat la inchisoare de cincisprezece ori si totusi aceasta nu l-a ajutat la nimic. Asa ca la ce bun sa-l mai condamnam?
Acuzat ca a furat un ceas, hotul explica:
-Ce era sa fac domnule presedinte? Ceasul mergea, eu mergeam. Atunci ne-am hotarat sa mergem impreuna.
Judecatorul pagubitului:
-Recunoasteti in persoana acuzatului pe cel care vi-a furat masina?
-Domnule judecator, dupa pledoaria avocatului apararii, nu mai sunt asa de sigur daca ma avut vreodata o masina!...
-Casatorita? intreba judecatorul.
Martora ofta.
-Necasatorita, dicteaza judecatorul grefierului.
-Casatorit? intreba judecatorul pe martorul urmator. Martorul ofta.
-Casatorit, dicta judecatorul.
Avocatul apararii la procesul unuia care a condus masina in stare de ebrietate:
-A sta in patru labe pe mijlocul drumului, dupa ce ai fost oprit de un echipaj al politiei, nu e o dovada a starii de ebrietate!
Si cand politistul, ca martor, e intrebat la randul sau:
-Da dar acuzatul incerca sa adune sul banda alba de pe mijlocul drumului...
Avocatul isi face pledoaria:
-Si un semn ca acuzatul e un om de omenie este ca cu o zi inainte de a comite spargerea a urat pagubitului un an nou fericit si "La Multi Ani!"...
-Da, domnule judecator, raspunde aceasta.
-Si cum explicati atunci multimea de cucuie care le are in cap?
-S-a spanzurat cu un elastic...
-Spune adevarul, acuzat! Ati lovit-o pe sotia dumneavoastra cu scaunul de la masa din sufragerie?
-Da...
-Si nu va pare rau?
-Ba da, scaunul era aproape nou...
-Vii la tribunal, tot la 3 sau la cinci luni... Nu ti-e rusine? se indigna judecatorul.
-Pai, de ce sa-mi fie rusine? Doar dumneavoastra veniti de-atatia ani in fiecare zi!
La tribunal:
Un tanar era acuzat de viol...Judecatoru intreaba:
-Acuzat! Este sau nu adevarat ca in data de 04 Decembrie 95 ati violat-o pe Marioara Piscupescu?
Acuzatul:
-Dom judecator jur ca nu i-am facut nimic! Nu i-am atins nici macar un fir de par!
In sala o baba,cam surda, sta langa unu :
-Ce zice maica, ce zice?
-ZICE CA NU I-A ATINS NICI MACAR UN FIR DE PAR!!
-Ce precizie maica, ce precizie!
Bula este acuzat pentru a cincea oara pentru vaterschaft........Judecatorul il intreaba:
-De ce nu va luati, pentru numele lui Dumnezeu in sfarsit o femeie?
-Am mai incercat, domnule judecator, dar am avut de fiecare data probleme cu sotii femeilor...
La prima infatisare spargatorul este intrebat:
-Si ati mai avut complici la comiterea faptei?
-Nu. In ziua de azi exista atatia raufacatori ca nu mai poti avea incredere in nimeni si de aceea lucrez intotdeauna singur!...
Un acuzat scrie catre tribunal:
"Ieri mi-ati pus la dispozitie un avocat. Ati putea sa imi gasiti si un martor bun?"...
-Pe dumneavoastra v-am vazut foarte des! zice judecatorul acuzatului. De cate ori ati mai fost condamnat?
-Niciodata, domnule judecator! Eu sunt portarul de la clubul streep-tease...
-Ati vazut politisti prin apropiere? intreaba un trecator un altul.
-Nu!
-Atunci scoateti ceasul, verigheta si banii
-Acuzat, intreaba judecatorul persoana din banca acuzatilor, ati ramas de trei ori vaduv. Cum a fost posibil asa ceva?
-Prima sotie a mancat ciuperci otravite si a murit!
-Si a doua?
-A doua, tot asa. A mancat ciuperci otravite si a murit!
-Asta e intadevar ciudat. Si a treia sotie a murit tot din cauza ciupercilor otravite?
-Nu, nu, din cauza unei fracturi craniene!
-Si cum s-a intamplat?
-Pai nu a vrut sa manance ciuperci...
Un judecator cu privirea-ncrucisata audia 6 inculpati, toti cu privirea incrucisata... Judecatorul intreaba pe unul:
-De ce l-ai luat pe om la bataie?
-Eu nu l-am luat...
-Nu pe tine te-am intrebat!
-Eu nici nu am raspuns...
Un martor la un accident auto depune marturie. Judecatorul intreaba:
-Ati vazut accidentul?
-Da, domnule judecator.
-LA ce distanta te aflai de locul accidentului?
-Treizeci si trei de metri si 40 de centimetri.
-Si cum de stii asa de exct distanta?
-Ma gandeam eu ca vre-un idiot de judecator o sa intrebe asta!...

:)):)):)):))

De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director:
- Domn director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie !!!
- Ba tampitule, ai innebunit? De 8 martie se dau flori la femei... ce, am fata de femeie?
- Nu, domn director... da sunteti totusi cea mai mare "prostituata" din institutie...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La scoala, invatatoarea le spune elevilor:
-Copiii, maine e 8 martie. Faceti o compunere cu titlul: " MAMA E DOAR UNA".
A doua zi, de 8 martie:
- Ia sa auzim compunerile voastre...Costelush!
- In vacanta de vara ma jucam pe afara cu copiii. M-am lovit, am inceput sa plang, mama m-a auzit ...m-a spalat..m-a pansat...mama e doar una!
-Bravo...Ionel, sa auzim compunerea ta.
-Anul trecut de Craciun, mama mi-a cumparat hainute noi, paltonas, caciulita si o masinuta noua...mama e doar una!
-Foarte frumos...ia sa ascultam compunerea lui Bula.
-Ieri cand am iesit de la scoala, am mers si am ras 2 beri, 100 de rom si juma de votca.
Am venit acasa si mama mi-a spus: " Porcule, asa se vine acasa?"
Dupa ce i-am ars doua peste bot mi s-a facut foame si ii zic: " Da-mi de mancare ca ti-o iei iar"..." Bula, vezi ca sunt 2 gogosi in frigider." deschid frigiderul si zic..... " MAMA, E DOAR UNA ! "
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intr-o zi Bula mergea cu bunica-sa in parc pe drum gaseste 1 leu. O intreaba pe bunica-sa daca poate sa ridice banul: bunica-sa ii spune:
-Cei pe jos pe jos ramane.
Bula gasise 10 lei,o intreba pe bunica-sa daca poate sa-i ridice: bunica-sa ii raspunse:
-Cei pe jos pe jos ramane.
Apoi bunica-sa cazu in groapa, ii spuse lui bula sa o ajute: Bula ii spuse
-Cei pe jos pe jos ramane
-------------------------------------------------------------

:)):))
Eu nu va spun un banc ci va spun o situatie reala petrecuta intr-o sala de sedinta unde erau trei judecatoare in complet.
Avocatul avea un auz putin mai slab.
Judecatoarea : Domnule avocat pana la sfarsitul sedintei va pun in vedere sa depunei adresa martorului.
Avocatul ; N-am inteles !( pune mana la ureche )
Judecatoarea repeta acelasi lucru cu acelasi ton.
Avocatul; Domnisoara presedinta, pana la sfarsitul sedintei v-o pun cu siguranta.
MACAROANE.
Doi hoti dupa ce dau atacul la un roman, fug cu prada si se ascund intr-un cavou unde cu cateva ore fusese depus un cadavru.
Stand toata ziua acolo i-a apucat foamea.
Unul dintre ei zice ; Ba ce dracu mancam ,ca mor de foame ?
Nu te duci tu sa cumperi ceva de lachioscul din colt? Ba decat sa ma prinda gaborii mai bine caut pe asta in burta, ca trebuie sa fi mancat ceva inainte de a muri.
Taie burta mortului, gaseste niste macaroane si mananca o parte din ele.
Celalalt il intreba; Is bune ma ? da, sunt cu branza, mananca si tu ! Nu mananc ca mi-e scarba. La un moment dat cel care mancase, realizeaza ce a facut si vomita.
Cel care nu mancase, in momentul cand asta a vomitat, se arunca si mananca macaroanele vomitate de colegul lui.
Asta il intreaba mirat! Ce faci mai dobitocule, n-ai spus ca tie scarba ? Da ba, da alea erau reci.
NOTA;
Imi cer scuze, dar daca spui bancul asta la o masa cand ai musafiri, in timpul asta de criza economisesti toata pregateala.
ia sa va vad ce ziceti de bancul asta - [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)
Perle din avocatura Mihaela Hornea Mihaela Hornea AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : ... (vezi toată discuția)