avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mare nedumerire...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mare nedumerire...

nu stiu daca ma aflu unde trebuie dar am o mare problema. ce se poate face in cazul in care stiu ca un minor este molestat sexual de tatal sau vitreg de3 ani dar nimeni nu face nimic de frica. el are antecedente serioase in sensul asta (a fost in puscarie pt viol de cateva ori) si este deseori foarte violent. eu nu ma pot duce nicaieri pt ca nu sunt in tara dar as vrea sa fac ceva.cine stie detalii despre subiect...HELP!
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:11, 22 Februarie 2010
daca aveti cu ce va sustine infomatiile contactati de urgenta organele de cercetare penala care va lua masuri pentru a stopa abuzul sexual la care este supus minorul.. oricine stie despre savarsirea unei fapte considerata infractiune si nu denunta se considera ca este complice.. dar si cine denunta in mod calomnios, savarseste o infractiune
Daca nu va aflati in tara trebuie sa apelati la serviciile unui avocat.
Plangerea sau denuntul trebuie semnat de o persoana sau de alta.
Fara ajutorul unui avocat cred ca va fi complicat sa realizati ceva.
Probe, daca este adevarat ce ziceti se pot gasi.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Concurs de infractiuni r82z r82z in cazul in care o persoan intretine relatii sexuale cu o persoana de sex feminin in virsta de 15 ani fara consimtamintul acesteia exista concurs de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios sim_theo sim_theo In urma cu 3 ani am inaintat o plangere disciplinara ,catre superiorii unui politist care a facut un abuz impotriva mea. S-au luat masuri disciplinare ... (vezi toată discuția)