avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendare act administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare act administrativ

Am contestat in instanta (curtea de apel), impreuna cu un alt coleg, un act administrativ emis in baza OUG 37/2009. Cererea de suspendare a acestuia ne-a fost respinsa pentru amandoi. Am uzitat de calea de atac prevazuta, respectiv recurs la ICCJ. Precizez ca pentru ambii obiectul supus judecatii era acelasi. Pentru ambii intimatii recurenti erau aceeasi, chiar si continutul cu motivele de recurs au fost absolut identice. In schimb, solutia ICCJ a fost de admitere a recursului pentru colegul meu si de respingere pentru mine. Desigur pe langa gustul amar lasat de o asa abordare contradictorie a doua spetze identice as vrea sa intreb : Mai este posibila vreo cale de atac in aceasta situatie. Daca da, care poate fi aceasta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:28, 25 Februarie 2010
Pey...la CEDO :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Recurs respingere cerere neconstitutionalitate xerox xerox Am avut un dosar penal, ca recurent, la ICCJ si, in a 2-a sedinta de judecata, s-a pus in discutie cererea mea scrisa, de neconsitutionalitate legata direct de ... (vezi toată discuția)
Solutia - irevocabil, se mai poate face ceva? VILISOR VILISOR am avut un proces pentru o contestaţie la executare, la judecatoria Panciu mi s-a respins cu motivul de tardivitate a contestatiei privind titlul executor, la ... (vezi toată discuția)