avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 3 luni sezonier in strainatate...pe cartea de munca...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

3 luni sezonier in strainatate...pe cartea de munca...

In urma cu 9 ani am lucrat timp de 3 luni sezonier in agricultura in strainatate-cu contract de munca pe acea perioada .Cum as putea( daca se mai poate) sa figureze si acea perioada pe cartea de munca.Mentionez ca mi-au fost retinute toate taxele si impozitele din salariul aferente tarii respective.
Cui ar trebui sa ma adresez si cu ce documente?-detin un exemplar din contractul de munca.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:01, 22 Februarie 2010
noului angajator.. se paote face mentiune pe cartea de munca cu privire la perioada respectiva.. vedeti ce zice si inspectoruld ela resurse umane de la firma udne va alfati acum sau unde urmeaza sa va angajati.. in orice situatie, pastrati originalul contractului de munca in strainatate.. nu s estie cand veti mai avea nevoie de el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca - perioada determinata; agricultura Iavram82 Iavram82 Buna seara. Detin o intreprindere individuala cu profil agricol si as dorii sa aflu care sunt pasii pentru a angaja diverse persoane cu contract individual de ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte munca Corina_c Corina_c Buna ziua. Mi-am dat demisia de la actualul loc de munca cu mentiunea ca voi respecta perioada de preaviz de 15 zile mentionata in contract. Maine va fi ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca troll troll Am urmatoarea problema: Am lucrat pana acum 2 luni la o firma, apoi mi-am dat demisia. Acum am solicitat cartea de munca, pentru noul job. Aici a aparut ... (vezi toată discuția)