avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia muncii

1.Pot fi obligat de catre sef sa-mi folosesc telefonul personal in interes de serviciu?
2.Imi poate fi schimbat locul de munca de la birou ...pe teren, intr-o alta meserie, chiar daca sanatatea nu-mi permite asta?
Cel mai recent răspuns: UN Owen , utilizator 12:55, 22 Februarie 2010
Schimbarea locului de munca , a functiei sau a felului muncii se poate face numai cu acordul salariatului , in baza unui act aditional la contractul de munca .
Studiati fisa postului dvs. si vedeti daca in atributiile dvs. nu este si munca de teren si daca da , adresati-va medicului de medicina muncii .
Multumesc pentru raspunsul la a doua intrebare dar la prima intrebare care este raspunsul?
Nu puteti fi obligat sa va folositi telefonul personal in interes de serviciu, se poate folosi insa un contract de comodat. Acest contract se incheie cu acordul ambelor parti. Prin acesta se poate deconta factura de telefon partial sau integral, in functie de cum agreati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare atributii, fisa postului kres kres Buna ziua, Ma confrunt la locul de munca cu urmatoarea situatie: in prezent, desfasor o activitate de vanzari, incheiere de contracte si colectare de creante ... (vezi toată discuția)
Utilizarea masinii personale si decontare carburant - tratament fiscal VeneciucAngelica VeneciucAngelica Buna ziua , Am si eu nevoie de tratamentul fiscal ( plus documente justificative intocmite corect ) dar si de o concluzie in ceea ce priveste - \\" ... (vezi toată discuția)
Felul muncii gigel65 gigel65 Este o schimbare a felului muncii daca un angajat este mutat efectiv in alt birou (in organigrama este alt compartiment al aceluiasi serviciu) cu alte ... (vezi toată discuția)