avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pfa si Angajat cu norma redusa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pfa si Angajat cu norma redusa

Buna ziua!
Nu stiu daca e bine ce spun prin "norma redusa" dar ma refer la situatia in care doresc sa-mi pastrez cartea de munca la prezentul angajator cu un interval minim de munca .
In momentul de fata sunt si PFA si angajat cu norma intreaga la o societate privata.
Pentru a ma extinde ar trebui sa nu mai ucrez cu norma intreaga ci cu 1/2 cel putin.
In acest caz contributia la pensie se retine din salariul avut ca angajat? Ar mai trebui sa contribui si eu cu ceva la fondul de pensii ca si PFA daca luncrez doar cu 1/2 de norma pe cartea de munca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Scutire plata contributii somaj pentru pfa vd_mc vd_mc Buna ziua, Mi-am infiintat recent un PFA; dupa ce am ridicat actele de la ORC a urmat sa ma inregistrez la finante, dar intre timp am auzit ca, in cazul ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale butterfly_1976 butterfly_1976 Va rog sa ma ajutati sa iau o decizie. 1. Pentru un salariu minim de 1200 RON corespunzator activitatii cu norma intreaga a persoanelor cu studii superioare ... (vezi toată discuția)
Angajat +intreprindere individuala papillon papillon Buna ziua! 1)Daca sunt angajat al unei societati comerciale si in acelasi timp doresc sa incep o afacere proprie(intreprindere individuala) va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)