Buna ziua, sunt parte civila intr-un proces penal pentru infractiunea prevazuta si pedepsita de art.178 alin.2 C.pen. - ucidere din culpa impotriva mamei mele, decedata in urma accidentului, inculpatul si-a recunoscut fapta, mi-a achitat daunele materiale (chelt inmormanare, parastase, etc.), fapta s-a petrecut in 2005, din vina exclusiva a inculpatului, am stabilit sa cer daune morale de 100.000lei (atat era maxim despagubit de RCA la momentul producerii accidentului). Intrebarea mea este: cu ce pot dovedi suferinta pricinuita de disparitia mamei in varsta de 47 ani ca sa justific suma ceruta ca daune morale? sunt constienta ca nu voi primi cat am cerut, dar nu stiu cu ce as putea dovedi ca mi-am iubit mama si ca imi este foarte greu fara ea. Va multumesc anticipat pentru indrumari.:(
angajati-va avocat.. va sti cum sa va sustina cauza si sa va obtina sumele cerute ca daune morale.. nu va scumpiti la tarate si va ieftiniti la faina.. oricat v-ar cere avocatul se merita daca va ajuta sa obtineti daunele
Din 2005 si pana azi, ar fi de folos sa stim cum au decurs evenimentele in proces, pentru a avea o idee de ce abia acum solicitati sprijin.Redutabil va fi asiguratorul, (cel ce va palti) care nu stiu cum a combatut/va combate sintagma:numai una e mama :love:
Indreptatirea dvs. de a primi compensatii materiale pentru suferinta prilejuita de accident este fara dubiu urmind sa faceti dovada relatiilor de apropiere si afectiune cu persoana decedata, astfel ca valoarea daunelor morale se va stabili in raport de modificarile intervenite in viata dvs. dupa eveniment, instanta avind atributul de a stabili o dezdaunarea echitabila si rationala.
Suma de 1.000.000 lei prev. de Anexa 3 la Ordinului 3108/2004 poate fi obtinuta daca veti beneficia de serviciile unui avocat cu experienta.
Daune morale
andreea_mitoiu
Buna ziua, sunt parte civila intr-un proces penal pentru infractiunea prevazuta si pedepsita de art.178 alin.2 C.pen. - ucidere din culpa impotriva mamei mele, ... (vezi toată discuția)