avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act aditional la contractul comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act aditional la contractul comercial

Buna ziua,

Fie un contract de prestari servicii (realizare website) incheiat intre doua parti cu o durata de 3 luni, cu un act aditional incheiat la o luna inafara contractului ce prelungeste retroactiv durata contractului cu 12 luni si receptia acestuia aproape de finalizarea celor 12 luni. Cum se considera un astfel de contract? Este legala incheierea unui act aditional ce sa prelungeasca un contract a carei durata a luat sfarsit?
Ex: contract nr. 400/20.05.2008 cu durata de 3 luni deci pana la 20.08.2008. Actul aditional se incheie in 20.09.2008 si specifica durata de 15 luni in loc de 3. Receptia website-ului este in 20.08.2009 deci la aprox un an dupa. Cum vi se pare din pct de vedere legal?
Va rog sa-mi indicati si articolele din eventualele legi unde as putea verifca acest aspect pentru ca nu sunt tocmai familiarizat cu legislatia. De asemenea, va rog sa-mi indicati o lista cu actele normative ce fac orice referire la contracte comerciale, pentru a putea aprofunda viitoarele spete.
Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare.

Alte discuții în legătură

Angajare pe perioada determinata iliemailat iliemailat recent am fost angajat la o s.c. pe perioada de trei luni (Perioada de proba). dupa expirarea celor trei luni, mai au dreptul cei de la conducerea sc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Clauza cim cipoo cipoo Buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta. Am semnat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni pentru un post de ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor de catre angajat pentru cursurile de calificare la care a fost trimis de firma the game the game Buna ziua! In urma cu aprox. 6 luni m-am angajat la o firma de constructii ca inginer,din postura de proaspat absolvent de facultate.Atunci cand am semnat ... (vezi toată discuția)