avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Regulament in scoala - lungimea parului la baieti
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Regulament in scoala - lungimea parului la baieti

Desi regulamentul zice"tinuta decenta iar parul sa nu impiedice desfasurarea acivitatii scolare" si desi copilul meu are aceeasi freza de un an si jumatate acum mi se impune de dna director tunderea parului. Incotro sa ma indrept si cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:59, 22 Februarie 2010
Probabil ca doamna respectiva are niste conceptii deplasate in materie. Daca nu va intelegeti cu ea, la inspectoratul scolar trebuie sa sesizati problema, pentru ca cererea directoarei nu este intemeiata.

PS: Nici daca in regulament scria ca baietii trebuie sa fie tunsi 1, 2 sau cat vrea cineva, asa o cerinta nu ar fi fost legala iar regulamentul putea fi anulat in privinta partii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern scolar beatris75 beatris75 Buna ziua. Cum pot ataca un regulament intern scolar, mai precis un singur articol (care prevede tunsoarea la baieti de pana la 5 cm)? Tin sa precizez ca se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt elevă în clasa a 12-a iar anul acesta a venit ... allex.xvi allex.xvi Bună ziua, sunt elevă în clasa a 12-a iar anul acesta a venit un nou director la noi la liceu. Cum a venit, a început să facă schimbări drastice în ... (vezi toată discuția)
Probleme cu profesorii la scoala pe motiv ca eleva are parul vopsit Laurentiuv Laurentiuv Fata mea are parul vopsit ( suvite blonde) si unii profesori o ameninta cu excluderea de la ore daca nu se vopseste la loc in culoarea naturala. Doresc sa ... (vezi toată discuția)