avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua.Daca sunt inginera, pot fi angajata sub nivelul meu de pregatire (ex : vanzatoare ) ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 22 Februarie 2010
Da, angajatorul poate sa va incadreze pe postul vacant-vanzatoare, neavand nicio importanta in acest caz studiile dumneavoastra.
~ Conținut șters la cerere ~
fefe48 a scris:

Buna ziua.Daca sunt inginera, pot fi angajata sub nivelul meu de pregatire (ex : vanzatoare ) ? Multumesc

Exista aceasta posibilitate sa va angajati sub nivelul de pregatire profesionala. Insa daca postul pe care urmeaza sa-l ocupati necesita studii superioare, atunci angajarea se face potrivit acestor studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii transformate in superioare ContSters48919 ContSters48919 ce meserii sau ocupatii se pot transforma in profesii sau ocupatii cu studii superioare dupa ce angajatul absolva o forma de invatamant superior in ... (vezi toată discuția)
Incadrare in cartea de munca Manana Manana Pot incadra o persoana in functia de inginer de sistem daca acesta nu are studii superioare si mai mult nici macar o calificare in domeniu? Va rog sa-mi dati ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare nadia_odagiu nadia_odagiu stiu ca salariul minim brut este de 540 lei, dar care este salariul minim pentru cei cu studii superioare? (vezi toată discuția)