avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizare factura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizare factura

Buna ziua .
O asociatie s-a divizat in in 2008 in doua asociatii in proportie 1/2 din apartamente in una si 1/2 in cealalta .O factura de curent care a venit in 2010 pe asociatia care a fost inainte de separare , factura care se refera la contoarul general al fostei asociatii si nu la contoarele care sunt din 2008 , de la separare , pe fiecare scara . S-a convenit sa se plateasa 50% din factura o asociatie si 50% cealalta asociatie . Inrebarea mea este cum se repartizeaza factura , in lista de plata ,din luna februarie in care a fost platita . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cmd_ro , utilizator 23:07, 22 Februarie 2010
daca nu ma insel, pe cota parte indiviza
Daca va referiti la factura intreaga atunci 50% din total pentru scara Dv., asa cum este intelegerea, iar acest procent, il impartiti pe liste alaturi de cheltuiala curenta pentru electricitate, pe numar de persoane.

Daca vreti sa va complicati existenta, atunci cei 50% ii impartiti pe numarul de persoane si il si repartizati ca atare, asa cum era status quo-ul in 2008.
Mutumesc tuturor pt timpul acordat problemei mele si in special multumesc elga50

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract angi25 angi25 Buna ziua! Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)
Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)
Impas la protocolul intre 2 asociatii de proprietari bsb1975 bsb1975 Buna ziua, La sfarsitul anului am reusiat sa ne infiintam o asociatie de proprietari doar pe scara noastra. Dupa lungi discutii presedintele asociatiei ... (vezi toată discuția)