avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terasa prin retragere in gabarit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terasa prin retragere in gabarit

Poate sa-mi spuna si mie cineva ce se intelege prin "terasa rezultata prin retragere in gabarit"?
Spatiul de acces de la intrare acoperit cu un acoperis cu tigla apare cu aceasta denumire trecut in CF. A fost denumit astfel de un inspector al primariei la data cand am intrat in posesia lui.
Se poate subintelege ca "terasa rezultata prin retragere in gabarit" este un spatiu acoperit si nu deschis deasupra?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 20:19, 21 Noiembrie 2006
eu inteleg un spatiu (in speta terasa), format prin micsorarea altuia.....a intrat blocul la apa, doamne dumnezeule! :)
poate te ajuta asta
[ link extern ]
sau
[ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizare constructie fara acord coproprietar GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Locuiesc intro casa P+1 si detin, conform extrsului CF, 62% din partile de uz comun ( holul, scarile de la intrare, sarpanta, acoperisul, ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis terasa dan13cris dan13cris Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera la etajul 8/8 al unui bloc din Bucuresti. Doresc sa stiu daca reparatiile la acoperisul terasei garsonierei se ... (vezi toată discuția)
Locatari vs. proprietar spațiu comercial parter. care sunt obligațiile fiecăruia? tehtronics tehtronics Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, prevazut din constructie cu acoperis tigla, iar la parter sunt doar spatii comerciale. Particularitatea constructiei consta ... (vezi toată discuția)