Am o intrebare despre calculul indemnizatiei de 85% din venitul impozabil al unui salariat.
Venitul impozabil inseamna Venitul brut minus CAS, CASS si Somaj ?
Daca CIM este pe perioada determinata de 6 luni a doua oara din partea angajatorului si la expirarea lui din cauza ca persoana este insarcinata angajatorul renunta la aceasta persoana, atunci conform OUG de mai jos este un motiv imputabil sau neimputabil persoanei?
Conform OUG 158/2005 care spune la Art. 23. -
(1) Asiguratele au dreptul la concedii pentru sarcină şi lăuzie, pe o perioadă de 126 de zile calendaristice, perioadă în care beneficiază de indemnizaţie de maternitate.
(2) De aceleaşi drepturi beneficiază şi femeile care nu se mai află, din motive neimputabile lor, în una dintre situaţiile prevăzute la art. 1 alin. (1), dacă nasc în termen de 9 luni de la data pierderii calităţii de asigurat. Faptul că pierderea calităţii de asigurat nu s-a produs din motive imputabile persoanei în cauză se dovedeşte cu acte oficiale eliberate de către angajatori sau asimilaţii acestora.
Contractul este in vigoare deocamdata. Eu vorbesc de cazul in care expira si angajatorul nu doreste prelungirea lui. Pasul urmator este acesta. Inscriere la somaj pana cand poate intra in concediu de maternitate. Dar eu caut raspuns daca pe perioada acestui concediu de maternitate obtine indemnizatie de maternitate si ulterior indemnizatie de crestere copil?