avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executarea casei -garantie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executarea casei -garantie

buna ziua, am un credit pe societate garantat cu casa proprietate personala,in cazul intrarii in insolventa in scopul reorganizarii judiciare , in inposibilitatea achitarii ratelor banca poate cere rambursarea creditului anticipat siexecutarea garantiei ,adica a casei? sau nu poate face executarea o perioada anume?
va rog frumos sa-mi raspunde-ti urgent
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:32, 2 Martie 2010
Bună seara.
Legal,în procedura insolvenţei se suspendă orice mod de executare silită asupra debitorului şi asupra bunurilor sale . Baza legală , art .36 din Legea 85/2006.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
in inposibilitatea achitarii ratelor banca poate cere rambursarea creditului anticipat siexecutarea garantiei ,adica a casei?

Daca nu va achitati ratele banca poate executa garantia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa prin reorganizare gheor gheor O societate aflata in insolventa prin reorganizarea are un credit garantat cu un bun imobil aflat in proprietatea personala a administratorului, poate fi ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei - executare tert garant CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am un client care doreste sa intre in procedura insolventei, pt. a-si putea reorganiza mai eficient activitatea societatii. Clientul are ... (vezi toată discuția)