La istoria creantei cesionate boschetarului:
In perioada 18 - 24 nov. 2005, s-au solicitat in secret fata de mine, aprobari de exec. silita pentru conturile bancare ale tuturor bancilor din Bucuresti, la fiecare sector in parte .
Sectoarele 1, 2, 4 si 5 au admis cererile dand rezolutii in camera de consiliu fara citarea partilor.
Sectorul 3 a depistat lipsa procedurilor legale si a respins cererea ca fiind prescrisa.
Recursul judecat la o instanta superioara, la cam de consiliu a TB, a fost respins, emitandu-se o decizie definitiva si irevocabila de prescriere. "Creditorul" nu a urmat nici o alta cale de atac. A cesionat boschetarului, si asa a ajuns iar pe masa sect. 5.
Daca imi poate raspunde cineva, nelamuririle mele sunt:
Decizia de prescriere emisa de instanta superioara in urma recursului a avut efect si asupra celor 4 inchieri emise (cu admitere incuviintare) anterior deciziei si conf. carui art.?
Cele 4 incheieri existente puse in secret la sare si piper, si nemaifacandu-se absolut nimic cu ele din clipa emiterii (18-24 nov.05) fiind inghetate si in prezent (fara a-mi aparea cel putin o instiintare despre existenta lor : notificare, somatie, aplicare, absolut nimic, ...) , ar mai putea fi considerate valabile?
Excluzand existenta deciziei de prescriere, (presupunand ca nu ar exista o asemenea decizie), cele 4 incheieri nelucrate in nici un fel (din 18 nov.05 si pana acum) ar mai putea fi valabile in sensul ca, ar putea (asa nude) sa reprezinte dovezi de intrerupere a perioadei de prescriere? Conf. carui art?
Poate o instanta inferioara celei care a emis decizia de prescriere sa revizuiasca din proprie initiativa cauza si sa anuleze evtl. decizia TB si efectele ei cata vreme creditorul insusi nu a fost interesat in aceasta privinta neactionand in nici un fel din 13.03.06?
cu mii de multumiri!