Sincer nu am inteles nimic.
Cehotarare urmeaza a fi atacata cu recurs in termen de 5 zile?
Poti fi mai explicit?
te rugasem doar sa-mi explici pe larg speta.
ca vrei sa reclami, pe unde vrei sa reclami e dreptul tau dar trebuie vazut daca ai sanse sa te ia cineva in seama.
Sincer nu am inteles nimic.
Cehotarare urmeaza a fi atacata cu recurs in termen de 5 zile?
Poti fi mai explicit?
Deci nu m-am exprimat coerent. Sa incerc altfel:
La judecatorie, in camera de consiliu, fara citarea partilor, trebuia sa se admita sau nu o incuviintare mobiliara silita.
Si s-ar fi admis, dar ...
... inainte de primul termen, debitorul depune la dosarul cauzei, o decizie emisa de tribunalul de recurs, din care rezulta ca dreptul de a mai cere executarea silita s-a prescris din mai 2005. (Decizia irevocabila si ramasa definitiva prin neapelare.)
Judecatoarea dupa indelungi dezbateri (12 oct - 23 nov) a emis o pronuntare al carei continut am aflat-o numai de la condica:
"admite cererea in parte, cu recurs 5 zile de la comunicare pentru creditor. "
Nu stiu ce se ascunde in spatele acestei pronuntari scrisa prescurtat la condica, dar presupun ca a admis cererea de incuviintare silita "in parte" deoarece asta era subiectul cererii depuse, si nu cred ca mi-a admis mie cererea de admitere a exceptiei in parte, considerand ca eu facusem doar o interpelare. Ar fi fost prea frumos sa admita principiul puterii de lucru judecat. Daca ar fi admis exceptia, presupun ca ar fi scris "respinge cererea" ...
Dosarul nu il pot vedea o vreme si nici nu stiu daca il voi putea vedea vreodata, deoarece nefiind respectate niste proceduri, va fi destul de bine pazit.