avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare pentru angajare avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare pentru angajare avocat

buna ziua!
am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca s-a amanat procesul pentru a mi se angaja avocat din oficiu. Pot sa-mi angajez eu avocatul? Nu vreau unul din oficiu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:15, 23 Februarie 2010
mom a scris:

buna ziua!
am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca s-a amanat procesul pentru a mi se angaja avocat din oficiu. Pot sa-mi angajez eu avocatul? Nu vreau unul din oficiu.


Sa aveti avocat angajat pana la termen.
Deja a fost un termen de judecata si este foarte riscant sa nu aveti avocat pana la urmatorul termen.
Doar un avocat care vede dosarul poate sa stie daca ati mai putea beneficia de un termen pentru angajare aparator.
In functie de interesele dvs. se pot gasi solutii si amanari daca va ajuta cu ceva.

avocat Claudiu Lascoschi
Vedeti cand aveti urmatorul termen si faceti demersurile sa va angajati un avocat. Este incomparabil mai bine pentru dumneavoastra sa beneficiati de serviciile unui aparator ales decat ale unuia din oficiu; nu contest competenta acestor avocati, dar, din pacate, numarul relativ mare de dosare si timpul scurt pentru studiu sunt de natura de a genera o aparare nu tocmai eficienta din partea acestora!
Este de retinut ca, inainte de termen cu aproximativ o saptamana, dosarul pleaca din arhiva catre judecator, iar in aceste conditii nu il mai puteti gasi pentru a face xerocopii.
Nu riscati sa mergeti la urmatorul termen doar pentru a solicita o noua amanare pentru lipsa de aparare, deoarece s-ar putea sa aveti o surpriza neplacuta!
Succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
IN PROPORTIE DE 99 % INSTANTA VA RESPINGE CEREREA.
Cel mult poate sa vina avocatul sa ceara amanarea ca sa pregateasca apararea.Insa depinde de cauza...
Eu am avut situatii in care am scos cu forcepsul astfel de amanari in care avocati foarte cunoscuti urmau sa esueze, dupa parerea mea, noroc ca am ramas ultimul care am solicitat amanarea...Eu gandisem ca vor fi probleme...
Exista situatii in care instanta cere la avocat sa studieze dosarul in sala si respinge cererea de amanare.Depinde...
Insa are sanse mult mai mari sa amane avocatul, decat el cu o astfel de cerere aiurea cum ca si-ar angaja avocat...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat - al 11-lea termen oltul oltul proces penal cu doi inculpati....11-lea termen...pot sa cer amanare pt angajare avocat? (eu inca nu am cerut amanare pt angajare avocat,nici nu am fost prezent ... (vezi toată discuția)