avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la somaj

daca o persoana a fost disponibilizata si nu si-a depus dosarul la somaj imediat , sperand ca isi va gasi un loc de munca......, dupa aproximativ un an mai are dreptul sa-si bage dosarul la somaj (exista vreo limita de timp?) si daca da cat va primi si pe ce perioada atat ca somaj ....dar ca ajutor social....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:49, 23 Februarie 2010
1. Dosarul de somaj se poate depune in cel mult 12 luni de la data concedierii.
2. In acest caz perioada de somaj i se va calcula de la data depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj niko_a niko_a Incepind din 3.03 2010 mi se desfiinteaza locul de munca ,i-mi expira preavizul.Nu mi sa eliberat inca cartea de munca pina peste 2saptamini.Pot sa mi depun ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru somaj eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri : - exista vreo perioada limita pentru depunerea dosarului de somaj de la data incentarii cim ? - ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj aime_30 aime_30 buna ziua.am si eu o nelamurire in legatura cu ajutorul de somaj.de curand am aflat de la o cunostinta ca exista o lege prin care se poate ca dupa treminarea ... (vezi toată discuția)