avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... calomniile pe internet care atrag prejudicii de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

calomniile pe internet care atrag prejudicii de imagine asupra unui brand comercial

Cum poate fi cuantificat "prejudiciul de imagine" adus unui brand, in urma postarii unui comentariu - calomnie pe internet?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:20, 23 Februarie 2010
depinde de impactul asupra vanzarilor.. se pot face expertize pe aceasta tema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie xuser xuser Calomnia ne mai fiind pedepsita penal, pot depune la politie plangere pentru calomnie in vederea depistarii persoanei care nu are ce face pe acasa decat sa ... (vezi toată discuția)
In cazul unui denunt penal trustmax trustmax Daca o firma a facut un DENUNT penal si dupa cercetari urmate de urmarire penala + expertiza financiar contabila rezolutia a fost SCOATERE DE SUB URMARIRE ... (vezi toată discuția)
Imagine terfelita Costica33 Costica33 Am citit cu stupoare pe internet, pe un blog, niste comentarii calomnioase la adresa mea. Am cerut sa fie sterse si sa nu se mai publice pentru ca e un atac la ... (vezi toată discuția)