avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imagine terfelita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imagine terfelita

Am citit cu stupoare pe internet, pe un blog, niste comentarii calomnioase la adresa mea. Am cerut sa fie sterse si sa nu se mai publice pentru ca e un atac la imaginea mea. Erau niste minciuni si niste porcarii inimaginabile publicate de ei.
Ce pot face dpdv legal in cazul in care nu sunt sterse asa cum am solicitat in mod expres?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:43, 30 Iulie 2010
Buna ziua !
Puteti actiona in instanta pe cei ce v- au " sifonat imaginea ", solicitand, pe langa stergerea celor publicate , daune morale.
Cu stima !
Prezentati acele postari de pe blog drept dovezi , daca veti depune plangere. Si daca puteti, si dovada refuzului de a fi sterse.
Exista inca infractiunea de calomnie, deci plangere penala si asa cum va sugerat colegul zahariamarius, solicitati daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune pentru prejudiciu imagine sociala si profesionala. rog ajutor ! ContSters323347 ContSters323347 Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma informeze, pot actiona doua societati in judecata, solicitand daune pentru prejudiciu imagine si calomnie? Sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuire, defaimare pe facebook kiko33 kiko33 eu sunt in proces cu o vecina de granatuirea propietatilor. In urma cu 2 zile si a postat o poza cu mine in care am fost etichetat \\" canibalul din odobesti ... (vezi toată discuția)