Conform adresei primita de la Agentia pentru serviciile societatii informationale, nr 33438/09.10.2009 citez:,,De asemenea,conf. directivelor Uniunii Europene, incepand cu anul 2010, obligativitatea utilizarii mijloacelor electronice va fi de 50% din valoarea totala a achizitiilor publice.,,.
Nici eu nu stiu exact. #-o Mai trebuie sa apara o ord.sau lege, ceva care sa oblige acest lucru?
Nu mai zic ca Agentia pentru serviciile societatii informationale s-a desfiintat =D>
:)), iar activitatea sa a fost preluata de Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale (CNMSI)
Deocamdata se aplica prevederile HG198/2008 privind procentul de 20%. Intr-adevar, directivele europene prevad din 2010 trecerea la 50%. Am discutat si eu la ANRMAP si mi s-a explicat ca va mai dura putin pana se termina reorganizarile. Mai mult ca sigur, vor apare in curand clarificari sub forma de notificari ANRMAP, hg , oug ,etc. Doar un pic de rabdare.
Pana atunci, cine va opreste sa faceti un procent cat mai mare prin mijloace electronice?
Sigur nu se supara nimeni daca depasiti si 50%, mai ales ca suntem abia la inceputul anului si aveti timp. Poate doar unii colegi...
Procedura online
andreeaz
Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)