avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare agent imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare agent imobiliar

Buna ziua,
In iulie 2008 am platit comisionul agentiei imobiliare in suma de 3.600 lei pentru achizitionarea unei case. Pana s-a terminat construirea casei, a inceput criza si n-am mai reusit sa luam credit pentru casa. Anul trecut am incercat s-o cumparam iar prin programul "prima casa", insa in timp ce dosarul se afla la banca, patronii (care se afla si in spatele agentiei imobiliare) au vandut casa fara sa ne anunte... Am platit mult mai mult decat comisionul agentiei (1.350 lei pentru termopane, 500 lei evaluatorul pentru banca), drumurile zilnice etc. Am vrea sa ne recuperam macar banii dati agentiei pentru care avem factura si bonuri fiscale, dar am dat din pacate peste oameni de nimic, care ne-au tratat urat. Am putea sa-i dam in judecata? Cum sa procedam?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:47, 23 Februarie 2010
In vededrea recuperarii sumelor alocate,initial notificati cu termen obligatia restituirii sumelor
Daca in termenul prevazut nu se achita de obligatii,in baza probelor ,formulati actiune in instanta
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Multumesc mult pt raspuns. Astazi am facut o notificare catre agentie in care solicitam in termen de 15 zile rambursarea sumei datorate. Asteptam raspunsul.
Daca in termenul impus ,agentia nu demonstreaza interes de solutionare amiabila,in baza documentelor,contactati avocat care analizand ,poate sa opteze varianta favorabila dvs ,eventual poate sa redacteze actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Recuperare comision agentie imobiliare razerul razerul Am intentionat sa-mi cumpar o casa, am gasit-o printro agentie imobiliara, am \"tratat cu agentul respectiv\", am semnat un contract, a durat un un timp ... (vezi toată discuția)
Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)