avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj...desi sunt in anglia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj...desi sunt in anglia

buna ziua! am o intrebare. cand am plecat din Romania, in decembrie, inca luam somaj....si mai am pana in aprilie....insa nu am mai fost la semnat. Am facut o procura unei persoane sa ia somajul pe o anumita luna in care mai semnasem si mi-a zis ca a venit acu postasul din nou cu somajul, dar nu stie ce sa faca....daca sa-l ia sau nu....pt ca eu nu am mai fost de fapt la semnat....Sfatuiti-ma ce sa faca...are dreptul sa imi mai ridice somajul daca eu nu am mai fost la semnat? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cuponul de somaj bogdan64 bogdan64 Buna seara,în primul rând vreau sa va multumesc pentru timpul acordat citirii întrebărilor mele. sunt in somaj si normal mi l luam de la postas ,de ... (vezi toată discuția)
Dacã decedeazã ºomerul, cine poate ridica indemnizaþia pe ultima lunã? gabriela_70 gabriela_70 Situaţia este următoarea: fratele meu are un apartament compus dintr-o cameră + baie + bucătărie, în care ia permis unui vechi vecin să steie, el fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o firma de 8 ani si care face reduceri ... tiberiu bar tiberiu bar Buna seara, Lucrez la o firma de 8 ani si care face reduceri de personal datorita lipsei de comenzi. (Industria Auto). Au venit la mine cu o \"superoferta\" ... (vezi toată discuția)