avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Certificarea declaratiei 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Certificarea declaratiei 101

Pana la urma s-a hotarat cine are nevoie de certificarea Declaratiei 101, de catre un Consultant Fiscal? Toate societatile, sau doar cele mari si mijlocii?
Scuze, daca s-a mai discutat, dar nu am inteles cine si cum trebuie sa depuna declaratia certificata#-o
Cel mai recent răspuns: cristina29 , utilizator 16:01, 23 Februarie 2010
Eu am depus 101 si nu a interesat pe nimeni de cine e semnata (contabilul sau administratorul ) . Am inteles ca de la anul o sa fie necesar semnarea de catre un consultant fiscal .
getarus2006 a scris:

Pana la urma s-a hotarat cine are nevoie de certificarea Declaratiei 101, de catre un Consultant Fiscal? Toate societatile, sau doar cele mari si mijlocii?
Scuze, daca s-a mai discutat, dar nu am inteles cine si cum trebuie sa depuna declaratia certificata#-o

Cand am fost cu 101, m-a pus sa completez o hartie, cum ca, citez: "s-a constatat faptul ca nu au fost respectate prevederile art. 83 alin. 5 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 (...) privind certificarea declaratiei fiscale de catre un consultant fiscal."

(noi suntem o societate mica, deci nu ma asteptam la asta...)
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2010
cristina29, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare declaratia 101 de consultant fiscal! gabi.b gabi.b Ce categorii de agenti economici au obligatia sa depuna declaratia 101 cu viza unui consultant fiscal? (vezi toată discuția)
Vizarea decl. 101 de catre consultantul fiscal? ati ati la contribuabili mici si mijlocii , este obligatorie viza consultantului fiscal pentru del. 101?:\"> (vezi toată discuția)
Obligativitatea semnarii declaratiilor fiscale alina72 alina72 As avea rugamintea sa-mi spuneti daca in acest moment mai exista obligativitatea semnarii declaratiilor fiscale anuale de catre consultantii fiscali, deoarece ... (vezi toată discuția)