avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o intrebare

Daca dupa 45 zile ingrijiri medicale persoana vatamata se intoarce la servici si apoi va mai avea nevoie de concediu medical....daca va mai fi cazul(sper sa nu)se cumuleaza zilele acelea cu celelalte 45 de zile dinainte?
Cel mai recent răspuns: ciprianhades , utilizator 23:39, 22 Noiembrie 2006
intereseaza durata efectiva a ingrijirilor medicale si nu durata incapacitatii de munca, ingrijirile pot fi acordate si in perioada in care persoana respectiva este apta de munca, prin urmare daca mai are nevoie de zile de ingrijiri medicale se cumuleaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu de odihna cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana care s-a aflat pe o perioada de 319 zile in incapacitate temporara de munca poate beneficia de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical peste 183 zile in somaj Raluca Iolanda Raluca Iolanda Buna ziua As dori sa intreb ceva pentru matusa mea. In martie 2011 a suferit o interventie chirurgicala pe coloana. Rezultatul operatiei nu a fost cel ... (vezi toată discuția)
Zile ingrijiri medicale Borza Borza Buna, as dori sa stiu cum sunt apreciate zilele de ingrijiri medicale si cum se apreciaza? (vezi toată discuția)