avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Plangere penala - expertul si-a depasit limita de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Plangere penala - expertul si-a depasit limita de competenta

In expertiza contabila judiciara efectuata, expertul si-a depasit limita de competenta, afirmand ca una dintre facturi este semnata la rubrica " primire" de catre mine, desi i-am comunicat verbal ca nu e asa si este si evident ca nu e asa. As vrea sa-i fac plangere penala pt fals in documente oficiale. Este intemeiat sa-i fac plangere penala?

In speranta unui raspuns, multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:49, 3 Martie 2010
puteti sa faceti plangere penala ,eventual luati-va un avocat care sa va indrume ce si cum,etc.Bafta!
V-as ruga mult,daca sunteti amabil,sa ma ajutati sa-i fac incadrarea juridica.
Multumesc frumos
Cu stima
Analizand precizarile dvs,nu rezulta pe linia laturii subiective,scopul urmarit de autor ,sa fie producerea unei consecinte juridice,astfel dupa cum este necesar pentru incadrarea sub incidenta art 288 Cod penal
parerea mea este ca va pripiti si nu stiti totul.
poate expertul contabil a ajuns la o astfel de concluzie intrucat in dosarul cauzei exista si o expertiza grafologica si semnatura este a dvs.
martorii,expertii si interpretii pot fi acuzati de marturie mincinoasa,art.260 c.p.
exista o expertiza grafologica la dosar pe semnatura mea, dar nu pentru acea factura. Si este evident ca nu e semnatura mea,oricine poate vedea diferenta, e doar un semn cu pixul.

Alte discuții în legătură

Expert grafolog platit pt. falsificarea unei expertize tehnico-grafice anadeleanu anadeleanu S-au semnat 2 contracte de inchiriere, in prezenta a 2 martori.Ulterior proprietarul nu si-a mai recunoscut semnatura, facand plangere penala pt. fals in acte ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica matar matar unde se poate executa o expertiza grafologica a unor documente? e posibila si fara prezenta persoanei respective?e posibila expertiza comparand de exemplu o ... (vezi toată discuția)
Expertize tehnice-auto contradictorii elenaf elenaf Buna seara, Ca parti vatamate am luat cunostinta de concluziile expertizei emise de catre Politie precum si de concluziile expertului parte angajat de noi. ... (vezi toată discuția)