avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Daca s-a stabilit pensia alimentara si el plateste o banca este scutit sa plateasca pensia? In conditile in care el a parasit domiciliul conjugal.
Pensia alimentara este datorata minorului si nu are legatura cu plata ratelor la banca.
Pensia de intretinere se stabileste in raport de veniturile nete ale tatalui si nu este influentata de plata ratelor bancare.
Nimeni nu poate renunta la pensia de intretinere, pentru ca este un drept al minorului si nu al parintelui caruia i-a fost incredintat minorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate tatal obtine custodia copilului? mama a plecat de acasa cu copilul yo85 yo85 buna ziua. fratele meu s-a casatorit acum un an, are un baietel de 7 luni. de 4 luni sotia lui a plecat de acasa la parinti cu tot cu copil si bagaje. practic ... (vezi toată discuția)
Divort - pensie alimentara venituri multiple Vlad_H Vlad_H Buna seara. Am cautat pe forum dar recunosc ca nu am reusit sa gasesc. As dori sa aflu daca in cazul unui divort la tribunal, in situatia in care exista 2 ... (vezi toată discuția)
Procent pensie alimentara scap.cm scap.cm Buna ziua ! As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita pentru care plateste un procent de 25 % din ... (vezi toată discuția)