Buna seara.
Daca am depus cerere la Primaria Z de retrocedare in baza legi 18/91 la data de 08-03-1991,aceasta cerere nu a fost solutionata nici pana astazi din diferite motive nu am detinut teren in C.A.P.Intebare cine se face vinovat tinand cont ca nu am fost propusa spre validare sau invalidare nici anuntat invreun fel de catre Primaria Z acum mam trezit ca Primaria a dat terenul altei persoane. Iar acum in trei luni am primit urmatoarele raspunsuri (1)raspuns dat unui cabinet de avocatura petenta a detinut teren in suprafata de 1000mp.ce a facut baza legi fondului funciar deoarece comuna a fost colectivizata. 2) numitei nu i s-a emis propunere de validare sau invalidare pentru cererea formulata in baza legi18/91 actuala comisie nu poate sa dea curs solutionari deoarece pe terenul solicitat de petenta sa eliberat T.P. altei persoane in anul 2002 iar actuala comisie o poate propune la C.J.F.F. doar spre despagubire. 3)la memoriul depus de petenta o poate propune spre validare dar trebuie declaratie de buna vecinatate. 4)La alt raspuns dat unei Instituti a statului raspuns C.L.F.F. Z constituita in baza legi 18/91 nu a facut propunere de validare sau invalidare pentru cerere deoarece petenta nu a avut teren in C.A.P.nefind membre cooperatoare .#-o Ce este de facut?
Daca puteti proba in conditiile legi ,ca anterior anuui 2002,dvs aveati depuse formalitatile legale de retrocedare teren solicitat,avocatul dvs poate contesta hotararea primariei Z
Fond funciar trbuie
irinu
Terenul pe care il detin nu a fost niciodata al statului nu a apartinut niciodata C.A.P. in parte este mostenire de la autori mei iar restul lam cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Cod penal????
irinu
Daca o persoana care in baza legi 18/91 a facut o cerere de retrocedare pentru 1700,mp. teren extravilan a fost validat cu 1400,mp. extravilan iar T.P. a fost ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate
rallu28
Buna ziua.
As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta:
In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)