avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... impacare accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

impacare accident auto

Buna ziua, v-as fi recunoscator daca m-ati putea sfatui in urmatoarea problema: am avut acum 6 zile un accident auto soldat cu vatamarea usoara a unei persoane (precizez ca accidentul s-a intamplat din vina mea). Intre timp, m-am impacat cu victima, dar as dori sa aflu modul in care aceasta impacare poate imbraca o forma juridica, pentru a avea siguranta ca victima nu se va razgandi ulterior si depune plangere penala. Sper ca am fost suficient de clar in expunerea cazului; va multumesc pentru un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriela71 , utilizator 16:13, 30 Decembrie 2006
achiesez la cele spuse de membrii acestui forum, insa mare atentie la politzai.Sunt foarte dornici da te ,,jumuleasca''.Asa cum am mai scris si la alte subiecte asemanatoare cu al dv si al meu desigur, vor incerca sa tergiverseze problema.Eu am avut accidentul in iunie si nici in ziua de azi nu mi-am luat permisul.
mai mult de atat, m-au atacat cu telefoane ca sa vin sa le platesc lor expertiza.Expertiza din oficiu , nu ceruta de mine sau de victima.Eu nu am mai apucat sa merg cu victima la notar pt a ma feri de eventualele pretentii civile.La mine trecusera si cele 60 zile si ei tot insistau sa vin acolo, insa fara nici o citatie.Desigur ca nu m-am dus si nici nu au mai sunat de atunci
Poate ar trebui sa procedez asa cum m-a sfatuit cineva de pe acest site, sa formulez o plangere penala impotriva organului de urmarire penala.Dar oare merita sa ma las dusa pe drumuri de niste ,,infractori''?
mai mult de atat, m-au atacat cu telefoane ca sa vin sa le platesc lor expertiza.Expertiza din oficiu , nu ceruta de mine sau de victima.Eu nu am mai apucat sa merg cu victima la notar pt a ma feri de eventualele pretentii civile.La mine trecusera si cele 60 zile si ei tot insistau sa vin acolo, insa fara nici o citatie.Desigur ca nu m-am dus si nici nu au mai sunat de atunci
Poate ar trebui sa procedez asa cum m-a sfatuit cineva de pe acest site, sa formulez o plangere penala impotriva organului de urmarire penala.Dar oare merita sa ma las dusa pe drumuri de niste ,,infractori''?

Alte discuții în legătură

Accident cu victima tepeleamirela tepeleamirela In data de 28.06.2010 sotul meu mergea dinspre Oradea inspre Satu Mare iar la iesirea sin Carei a tamponat o masina care a franat brusc in fata lui.Drumul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier OanaIf OanaIf Buna ziua, Am si eu o intrebare: dupa un accident rutier,in cat timp maxim te poti prezenta la medicul legist ca rezultatul investigatiilor medicale sa fie ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Pe 14 ianuaria am avut un accident pe trecerea de pietoni, culpa este impartita avand in vedere ca femeia este a avut 0.85 alcool in aerul expirat ... (vezi toată discuția)