avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am cumparat o masina din Timisoara si am pierdut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am cumparat o masina din Timisoara si am pierdut numerele de Germania ce pot sa fac?

am cumparat o masina din Timisoara si am pierdut numerile de germania ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: itsmecristy , utilizator 08:35, 25 Februarie 2010
Solicitati IGP-SPR numere privizorii
am deja numere rosi dar vreau s o inmatriculez definitiv cu numere negre de romania
Daca doriti raspunsuri la obiect,va revine obligatia sa comunicati situatia reala
Daca nu aveti interdictii sau cauze anume care sa va retina ,desfasurati procedura legala de inmatriculare la autoritatea competenta
corect.la inmatricularea definitiva sunteti obligat sa predati plactele de inmatriculare originale(de Germania).Mergeti la un notariat si dati declaratie pe proprie raspundere ca le-ati pierdut.
Totusi este interesant cum ati reusit sa le pierdeti,nu sunt chiar asa de mici.
fratelui meu iau fost furate numerele de germania cu 5 zile inainte sa expire .au fost vazuti de un vacin 2 tigani care au coborat dintrun bmw cu numere de moldova care au venit pregatiti cu bormasina cu acumulatori sa le desfaca mai repede.
fratimiu a mers la cea mai apropiata sectie de politie si a dat declaratie cu ce s-a intamplat.de la politie ia dat o hartie si cu aceea a putut sa isi inmatriculeze masina fara numere ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)