avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

ce cod caen trebuie sa pun pentru a vinde material lemnos adica lemne pt foc si constructie atat la persoane fizice cat si juridice?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 09:44, 24 Februarie 2010
4673 Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi a materialelor de construcţie şi echipamentelor sanitare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)