avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Executare silită

bilet la ordin avalizat

in 2006 un prietem m a rugat sa fiu asociat cu el la o firma , pt ca el mai are 2 firme si nu poate fi singur asociat la inca una, am luat un procent de 10 %, dupa care a luat un credit de 1 miliard, eu am semnat un bilet la ordin avalizat, acum banca mi a trimis somatie ca ma va executa, mentionez ca in 2007 am luat un apartament prin credit bancar inpreuna cu sotia, la care am rate pe 30 de ani la care platesc rate in continuare neavand nici 0 zi de intarziere. Astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: cico1 , utilizator 10:56, 11 Martie 2010
dvs raspundeti ca avalist pentru acea suma imprumutata cu bunurile aflate in proprietate,asadar vi se va nota acea executare in extrasul cf sub garantia bancara care exista deja .tot ce puteti face pana reglementati situatia este sa mergeti la un avocat si sa faceti o contestatiue la executare,nu pt a inceta executarea ci pt a prelungi perioada executarii,pentru protectia avalistului si a cere pe perioada contestatiei suspendarea executarii.
asa a-ti avea ceva timp sa va lamuriti cu asociatul dvs in privinta platii datoriei bancare.
succes
deci apartamentul il poate executa ? ,si cu partea sotiei ce se intampla?
cico1 a scris:

in 2006 un prietem m a rugat sa fiu asociat cu el la o firma , pt ca el mai are 2 firme si nu poate fi singur asociat la inca una, am luat un procent de 10 %, dupa care a luat un credit de 1 miliard, eu am semnat un bilet la ordin avalizat, acum banca mi a trimis somatie ca ma va executa, mentionez ca in 2007 am luat un apartament prin credit bancar inpreuna cu sotia, la care am rate pe 30 de ani la care platesc rate in continuare neavand nici 0 zi de intarziere. mentionez ca am cerut sa ma scoata din firma in 2008 , ma scos, acum el a vandut firma, firma are bunuri cu care pate acoperi creanta (are o cabana , estimata la 125 000 euro),ce se poate intampla cu apartamentul il pierd inainte de a l plati (dupa 30 ani )?, ce se intampla cu partea sotiei?. Astept un raspuns, multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat cico1 cico1 #-oin anul 2007 un prieten m a rugat sa devin asociat cu el pt ca avea mai multe firme, am detinut 10 %, in aceelasi an a luat un credit de 100000 ron, pe ... (vezi toată discuția)
Garantii credit srl asociat unic  Buna ziua, Am si eu o situatie de credit pe firma, SRL asociat unic, cu ipoteca pe apartamentul personal. Firma nu mai merge deloc, in sensul ca nu sunt ... (vezi toată discuția)