avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie combustibil de pe teritoriul ue
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie combustibil de pe teritoriul ue

Buna ziua, am urmatoarea problema. Am o factura de combustibil facturata din Ungaria. Eu am inregistrat-o ca si scutita, nu vreau sa recuperez tva, valaorea facturii este mica. Este corect, sau trebuia sa o inregistrez cu taxare inversa, sa o trec in decontul de TVA la randul 7 sau sa o las asa. In decontul de tva din ianuarie am trecut-o la randurile 24 si 24.1.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 11:49, 24 Februarie 2010
Dupa pararea mea ati procedat corect, fiindca livrarea s-a facut in Ungaria, deci, daca doriti, puteti sa recuperati TVA-ul. Nu este vorba de taxare inversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa redeventa franciza LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Imi cer scuze anticipat pt faptul ca postez de doua ori acelasi subiect, insa aici cred ca asi putea obine raspunsuri. Este vorba de o factura primita de la ... (vezi toată discuția)
Decl 300...taxare inversa? gina.lucia gina.lucia Buna ziua. La decl 300 TVA ...unde se trec facturile cu taxare inversa emise de mine? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)
Taxare inversa paris.blonda paris.blonda Am avut facturi de cazare si de bilete de avion pentru o tara din UE . Este corect asa : nu trebuie sa le trec in 390 si in 300 le trec la achizitii ... (vezi toată discuția)