avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Introducere ocupatie noua in COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Introducere ocupatie noua in COR

Buna ziua,
Poate sa ma ajute cineva cu sfaturi in privinta introducerii unei ocupatii noi in COR?
Ce am tot vazut pe site-ul ministerului este destul de vag, iar pe mine m-ar interesa daca a parcurs cineva toata procedura, eventual cu pasii ce trebuie sa-i faci
( pregatire profesionala, fisa postului, atestare profesionala, nivel de pregatire, etc.).M-ar interesa in mod deosebit punctul de plecare.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrarea in cor si nivelul de studii Roxi2012 Roxi2012 Buna ziua, am si eu o nelamurire si pana acum nu am reusit sa gasesc pe nimeni sa ma ajute cu un raspuns. De curand, in cadrul firmei unde lucrez s-au facut ... (vezi toată discuția)
Post de conducere cu studii sau fara studii superioare robertsega32 robertsega32 Exista vreo prevedere legala sau vreo norma ITM care sa ma oblige sa angajez pe un post de conducere (sa zicem, un responsabil cu parcul auto, sau un sef de ... (vezi toată discuția)
Doua observatii... klewos klewos Doua observatii... 1. "Inspector resurse umane" NU inseamna "responsabilul pentru personal din firma"! Pe site-urile de recrutare am gasit foarte ... (vezi toată discuția)