Pai asa zice si fostul nostru coleg, Adriantot - dar aceasta chestiune este clar scrisa in contractul de v/c. Nu cred ca un notar poate sa scrie altceva. L-ai lasat pe fostul proprietar sa locuiasca, apoi sa-si achite cheltuielile.
Faza este ca noul proprietar trebuia sa depuna o copie a contractului de v/c la asociatie, sa se stie (oficial). Chestiunea este ca nu pot sa cred ca as. prop. nu cunostea speta. Nu pot sa cred... Dupa mine este o mica-mare conspitratie impotriva unui om cinstit, care in marinimia lui, il lasa pe fostul proprietar sa locuiasca in proprietatea sa.
Si mai observ o chestiune pe care @pisicul negru o zice:
La listele de intretinere figureaza numele meu , avand in vedere ca eu sunt proprietar.
Ce demonstraeaza acest lucru? Deomnstreaza ca atunci, omul o fi dat o copie a contractului de v/c, la asociatie, da?
Ei sa se citeasca bine prevederile contractuale si o sa se dovedeasca ca fostul proprietar a fos de rea credinta!
De fapt, consider cu tarie ca vina apartine in proportie de 95% asociatiei, dar si noul proprietar trebuia sa-si ia o marja de siguranta , sa afle daca smecherul isi achita sau nu intretinerea, sa lase la as. prop. o adresa de internet, un nr. de telefon, etc.
Asata se cheama facere de bine, da?
Succes!