avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daca sunt in concediu pt cresterea copilului si am ...
Discuție deschisă în Executare silită

daca sunt in concediu pt cresterea copilului si am girat pt cineva care nu a mai platit, mi se pot lua bani din indemnizatie?

Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare. Am girat pentru cineva la un CAR, iar acum persoana respectiva nu a mai platit. Au fost trimise acte catre executorul judecatoresc, iar acesta a trimis la locul de munca. Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului si m-au sunat de la locul de munca sa imi comunice ca am de platit. mi se pot lua bani din indemnizatie sau ce se poate intampla in continuare? Ce trebuie sa fac?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 22:47, 24 Februarie 2010
Da, se poate retine din banii de indemnizatie,dar nu toata suma,ci doar doar o parte asa este prevazut in CPC-sectiunea executari silite.
din punctul meu de vedere nu ;
Dahrma a scris:

Da, se poate retine din banii de indemnizatie,dar nu toata suma,ci doar doar o parte asa este prevazut in CPC-sectiunea executari silite.


Conform art.409 (7) din C.proc. civ., raspunsul este nu.
Subiectul a mai fost discutat :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie de handicap ContSters22096 ContSters22096 se poate urmari o pensie de handicap sau se incadreaza la veniturile neurmaribile? (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)