avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revisal

am si eu o problema vreau sa trimit revisalul la itm si nu stiu ce sa fac cu angajati care imi sunt detasati pe o perioada de un an la firma. ma poate ajuta si pe mine cineva multumesc;)
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:04, 28 Februarie 2010
Unde sunt detasati? nu are nici o treaba cu contractul de munca? doar nu e suspendat!!poate sg treaba e cu treaba cu formare profesionala .. e un intreg capitol in cm. in revisal sunt trecuti doar angajatii si contractele.
cristinaq a scris:

am si eu o problema vreau sa trimit revisalul la itm si nu stiu ce sa fac cu angajati care imi sunt detasati pe o perioada de un an la firma. ma poate ajuta si pe mine cineva multumesc;)

@cristinaq, va pun intrebarea de mai sus; ca sa va argumentati raspunsul de ce parte a intrebarii va legati? Eu nu vad nici o coerenta in intrebarea pusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de suspendare comunicata itm ENGFULL ENGFULL in cazul in care carnetele de munca sunt tinute de angajator , mai trebuiesc comunicate deciziile de supendare ale CIm ( somaj tehnic) catre itm in 5 zile (vezi toată discuția)
Suspendare cim pentru formare profesionala cu scoatere din activitate adita74 adita74 Buna seara, Am o mare nelamurire pe care sper ca practicienii in resurse umane sa mi-o poata spulbera. Un salariat participa la formare profesionala din ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu angajat detasat andreijianu andreijianu As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an? Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa ... (vezi toată discuția)