avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema pe okazii.ro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema pe okazii.ro

buna ziua. am facut o intelegere cu un utilizator de pe okazii sa facem un schimb de telefoane. schimbul a avut loc dar el sustine acum ca eu nu i-am trimis telefonul despre care ne-am inteles si ma ameninta cu politia. nu stiu care e motivul lui... eu nu am martori care sa fi vazut ce telefon i-am trimis asa ca nu stiu ce sa fac.. daca el chiar pune politia pe mine in scopul obtinerii unei eventuale sume de bani de la mine? eu cum trebuie sa ma apar?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:02, 25 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Orice plangere penala inaintata organelor abilitate,trebuieste dovedita cu probatorii,la fel ca si orice nevinovatie.
El, cu avizul de ridicare al coletului,dar si daca au fost persoane de fata la ridicarea telefonului,poate face proba telefonului primit,la fel daca au fost de fata persoane la intelegerea dintre dvs.care poate fi dezvaluita cu postarile de pe "net".
ma gandesc ca poate a mai facut smecherii din astea si poate apela la martori mincinosi...
Daca sunt folositi martori mincinosi si este dovedit ca declaratiile acestor ar fi nereale(ceea ce nu puteti previziona)se poate formula plangere pentru marturie mincinoasa la organele abilitate.
Pe de alta parte,cred ca ar trebui sa va ganditi la pozitia dvs,in raport de cele vopr fi inserate in plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa - martor in eroare uwritetherules uwritetherules Am fost reclamant intr-un proces civil, iar sentinta mi-a fost nefavorabila. Aceasta s-a bazat pe inscrisuri si pe declaratiile a trei martori. Ca atare, eu ... (vezi toată discuția)
Retinere ramburs de curier fara drept? Madval90 Madval90 Am si eu o intrebare la dvs daca imi permiteti. Pe data de 27.04 am trimis unui client un colet prin intermediul unei firme de curierat in urma unei ... (vezi toată discuția)