avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere catre Uniunea Notarilor Publici din Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere catre Uniunea Notarilor Publici din Romania

Buna ziua,

Am depus un memoriu catre Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici impotriva unui notar, insa sunt nemultumita de raspunsul primit.
As dori sa trimit o plangere catre Uniunea Notarilor Publici din Romania, insa nu stiu exact catre cine din conducerea Uniunii Notarilor Publici din Romania sa adresez plangerea respectiva si sub ce forma trebuie trimisa plangerea:ca memoriu,adresa sau sesizare?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:39, 24 Februarie 2010
Adresati sesizarea in atentia dlui Presedinte al UNBR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere executor judecatoresc tatiana28 tatiana28 Buna seara.In luna ianuarie am trimis prin email catre Camera Executorilor plangere impotriva unui executor,pana in luna martie nu am primit nici un raspuns la ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap accentuat i_p_laur i_p_laur as dori sa stiu daca exista vreo prevedere in vreun act normativ care sa oblige un Notar sa intocmeasca o procura notariala de reprezentare unei persoane cu ... (vezi toată discuția)
Notariat stiti cumva cam cum decurge examenul de intrare la notari si cat este de corect ? ma intereseaza daca merita sa te duci la concurs (vezi toată discuția)