avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale FIRMA FARA SEDIU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

FIRMA FARA SEDIU

Buna ziua! Am o firma , dar nu am mai avut activitate pe ea , vreau sa merg sa inchid punctul de lucru si sediul social! Ce se intampla daca le inchid pe amandoua? si sa suspend activitatea dupa aceea ?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 21:37, 25 Februarie 2010
Puteti inchide punctul de lucru insa nu si sediul social, orice societate comerciala are obligatia de a declara un sediu social (fie el chiar fictiv).

Puteti face o hotarare prin care inchideti punctul de lucru si suspendati activitatea societatii.

Multumesc ! Dar sediul pe care l-am declarat ulterior l-am vandut ,era o garsoniera!
Puteti schimba sediul social la o alta adresaprin aceeasi hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Subînchiriere Ioana-Camelia_Predescu Ioana-Camelia_Predescu Buna ziua, Aș vrea dacă se poate să ma ajutați și pe mine cu un punct de vedere motivat în următoarea problema: O garsonieră este ... (vezi toată discuția)