avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva

Nu am platit tva-ul de o luna.O sa-mi blocheze contul??Dar am facturi scadente de 2 luni si bani de intrat foarte multi dar nu vor sa-mi vireze...Ce sa fac??#-o
Cel mai recent răspuns: grigore iuliana , utilizator 01:42, 28 Februarie 2010
suma e mare?
da, se blocheaza contul. si pentru 1 leu.
Veniti cu bani de acasa si platiti:((
pentru un leu nu se blocheaza conturile, de ce sunteti rea d-na mihaela?

nu s-ar justifica cheltuielile de expediere.
Nu este rea d-na mihaela , eu platisem la termen si m-am trezit cu somatie pentru datoriile lunii septembrie si blocare de cont pentru datoriile lunii iunie , iar cand m-am dus la administratie si au verificat ca aveau banii in cont " intocmai si la timp" mi-au raspuns ca nu stiu ce program au care scoate somatiile automat, dar nu mi-au raspuns de ce nu repartizasera sumele pentru care au facut poprirea daca acestea se platisera in termen. Nu mai pun la socoteala ca mi-au tinut banii blocati 2 saptamani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popire pe salariu Florin rmz Florin rmz Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea unor banci ? chioana chioana Buna ziua . As vrea sa intreb daca este cineva care are anumite probleme cu banca . Va spun acestea deoarece eu sunt intr-o situatie de abuz din partea unei ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf fify1 fify1 buna ziua, pe data de 11.11.2014 am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu emise ambele pe data de 04.11.2014 in somatie scrie ca am 15 zile de ... (vezi toată discuția)