avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant 2009

va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ma descurc??? ajutor mai precizez ca nu merge sa lucrez in el spune ca este un document extensie si nu e available si sa luam legatura cu cei care au facut documentul
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
elena mituta, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena mituta , utilizator 22:14, 2 Martie 2010
tot nu merge. dar este diferneta intre adobe reader si adobe acrobat?
De pret (imensa) : Adobe Reader este gratuit iar Adobe Acrobat este intre 300 si 600 $. Dar , Adobe Acrobat FACE CE FACE SI Adobe Reader. Nu si invers.

Aveti instalat Adobe Acrobat ? Verificati ce versiune este. Pe situl ANAF scrie ca aveti nevoie de Adobe Reader 8.2.0 sau o versiune mai recenta. Acelasi lucru este valabil si pentru Adobe Acrobat.

Daca nu merge insa cu Acrobat , instalati ceea ce vi se cere (Adobe Reader) caci este gratuit.
am resuuuuuuuuuuuusitttttttt
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D> cu adobe acrobat 9 pro l am gasit si pe acesta gratis ;) va multumesc pentru sfaturi =D>:D:D:D:D:D:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 alexandra68 alexandra68 cand deschid d112 imi da urmatorul mesaj: This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use ... (vezi toată discuția)
Problema cu declaratiile anaf din 2012 marius_popescu marius_popescu Dupa ce descarc declaratiile in format pdf nu pot sascriu si sa modific nimic in pdf-ul descarcat comunicandu-mi o eroare (This document contained certain to ... (vezi toată discuția)
Decl 112 vio58 vio58 va rog ajutati-ma,cum pot sa import datele dintr-un fisier in alt fisier la decl 112. multumesc mult (vezi toată discuția)