avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vechiul propietar nu imi da certificat fiscal ce pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vechiul propietar nu imi da certificat fiscal ce pot sa fac

am cumparat o masina adusa din germania de la un baiat din timis el nu a declarato la primarie si erea adusa din decembrie in ziua cand am cumparato am fost cu el la primarie sa lom certificat fiscal si cel de la giseu a zis ca trebui actele traduse mai intai ,erea seara ce zice el sa ma duc acasa si dupa ce traduc actele sa ile trimit prin posta dupa 2 zile le trimit la timis(eu sant din olt)si de atunci nu mai dau de el eu ce pot sa fac in aceasta situatie cum pot recupera bani daca nu este alta solutie de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:51, 24 Februarie 2010
Daca cunoasteti datele de identificare si adresa ,notificati oficial ,cu termen ,
obligatiile ce ii revin
Daca in termenul prevazut nu se achita de obligatii,formulati plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto tudormariancristian tudormariancristian Buna ziua, in urma cu 6 luni am cumparat un autoturism de la o persoana din judetul Timis, masina fiind de provenienta Germania, fiind la primul set de numere ... (vezi toată discuția)
La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)