Buna ziua,
Sunt angajata la un Spital Judetean de Urgenta, functia de asistent medical. Am absolvit in 2002 Colegiul Universitar Medical din cadrul UMF- medicina generala, cu titlu de asistent medical diplomat, specializarea asistent medical.In 2003 am fost incadrata la unitatea mai sus mentionata cu sudii Scoala postliceala - mi s-a spus ca, ei nu au auzit de forma de invatamant studii superioare de scurta durata pentru asistenti medicali. In perioada ianuarie 2008- 10 decembrie 2009 am fost in concediu de cresterea copilului pana la vartsa de 2 ani.
Am depus si o cerere catre directiunea institutiei, in care am solicitat recalcularea salariului conform studiilor absolvite. Nu am primit inca nici un raspuns .
In 11 decembrie 2009 am reluat activitatea la locul de munca, am absolvit testul de evaluare, cu nota maxima, in 22 ianuarie 2010. In urma acestui test salarul de baza a ramas acelasi cu cel din 2007, inainte de a pleca in concediu de cresterea copilului. M-am interesat la serviciul de salarizare din cadrul institutiei, insa, am primit raspuns verbal - "nu sunt bani pentru nimic anul acesta (2010)" asta inseamna ca raman cu acest salar pana in 2011, nu e corect .
Va rog sa ma indrumati ce pot face in aceste doua situatii delicate: sa fiu incadrata la locul de munca conform studiilor si referitor la evaluarea dupa revenirea la locul de munca .
Va multumesc anticipat.
in urma evaluarii pe care ai promovot-o , se stabileste salariul prin comparatie cu o functie similara existenta in cadrul spitalului ;nu este posibil sa ramai cu salariul din 2007#-o#-o