avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sistemul sanitar ...drept salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sistemul sanitar ...drept salarial

Buna ziua,
Sunt angajata la un Spital Judetean de Urgenta, functia de asistent medical. Am absolvit in 2002 Colegiul Universitar Medical din cadrul UMF- medicina generala, cu titlu de asistent medical diplomat, specializarea asistent medical.In 2003 am fost incadrata la unitatea mai sus mentionata cu sudii Scoala postliceala - mi s-a spus ca, ei nu au auzit de forma de invatamant studii superioare de scurta durata pentru asistenti medicali. In perioada ianuarie 2008- 10 decembrie 2009 am fost in concediu de cresterea copilului pana la vartsa de 2 ani.
Am depus si o cerere catre directiunea institutiei, in care am solicitat recalcularea salariului conform studiilor absolvite. Nu am primit inca nici un raspuns .
In 11 decembrie 2009 am reluat activitatea la locul de munca, am absolvit testul de evaluare, cu nota maxima, in 22 ianuarie 2010. In urma acestui test salarul de baza a ramas acelasi cu cel din 2007, inainte de a pleca in concediu de cresterea copilului. M-am interesat la serviciul de salarizare din cadrul institutiei, insa, am primit raspuns verbal - "nu sunt bani pentru nimic anul acesta (2010)" asta inseamna ca raman cu acest salar pana in 2011, nu e corect .
Va rog sa ma indrumati ce pot face in aceste doua situatii delicate: sa fiu incadrata la locul de munca conform studiilor si referitor la evaluarea dupa revenirea la locul de munca .
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cam_gav , utilizator 19:54, 25 Februarie 2010
in urma evaluarii pe care ai promovot-o , se stabileste salariul prin comparatie cu o functie similara existenta in cadrul spitalului ;nu este posibil sa ramai cu salariul din 2007#-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unui asistent medical principal de 12ani=salariul unui incepator loreleip loreleip Dupa o vechime in munca de19 ani,sunt asistent medical cu principal primit in 1999,lucrez de 14 ani pe ambulanta la acelasi loc de munca si am salariul de ... (vezi toată discuția)
Noua salarizare marius_bucur_ro marius_bucur_ro Buna ziua sunt asistent medical in Unitatea de Primiri Urgente si am o problema la care sper sa ma puteti ajuta. Am fost incadrat pe post de asistent medical ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata ContSters57911 ContSters57911 Buna ziua, sunt asistenta medicala cu studi superioare de scurta durata(colegiu), va rog sa-mi spuneti daca este vreo diferenta la salar(salar de baza) eu cu ... (vezi toată discuția)