Vasile Constanta a scris:
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet
Maria45 a scris:
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet. am revenit cu raspunsul la intrebarea dumneavoastra
Interventie moderator
Mesajele de mai sus sunt scrise de aceeasi persoana, inregistrata cu doua conturi pe Avocatnet.ro, ceea este interzis de regulamentul de postare in Forum.
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.
Inainte de raspunsuri dar mai ales inainte sa ne suparam, precizati pentru cine scrieti aceste mesaje. Singurul topic pe care l-am lasat deschis este acesta. Daca nu clarificati situatia conturilor si daca mai postati alte mesaje fara sa-mi dati un raspuns, le voi sterge pe toate.
Gabriela Pintea