avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie grupa l
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie grupa l

va rog sa-mi spune-ti si mie daca ma pot incadra sa ies la pensie deoarece am lucrat 26 de ani dintre care 20 de ani numai la grupa l. am 54 de ani. si a-si mai dori sa va intreb in afara ca poate sa mi de reduca varsta de pensionare ,daca am muncit la grupal se mai aplica vreun punctaj la calcularea pensiei. va multumesc
Pentru 20 de ani lucrati in grupa I de munca varsta de pensionare se reduce cu 12 ani, neputand fi mai mica de 50 de ani.

Din cate imi dau seama dvs. puteti beneficia de pensie pentru limita de varsta. Pentru a va putea raspunde corect, reveniti cu data nasterii.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet

sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet. am revenit cu raspunsul la intrebarea dumneavoastra

Vasile Constanta a scris:
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet

Maria45 a scris:
sunt nascut pe 23.11.1956.si v-asi ruga foarte mult sa mai ma lamuri -ti cu inca doua probleme;1.daca la ani de grupa l mi se adauga ceva. 2 daca am lucrat legal in spania 3 ani cu contracte de munca prin ministerul muncii si mi-am platit toate taxele va rog sa -mi spuneti daca se poate adauga si acesti ani.va multumesc din suflet. am revenit cu raspunsul la intrebarea dumneavoastra

Interventie moderator

Mesajele de mai sus sunt scrise de aceeasi persoana, inregistrata cu doua conturi pe Avocatnet.ro, ceea este interzis de regulamentul de postare in Forum.
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

Inainte de raspunsuri dar mai ales inainte sa ne suparam, precizati pentru cine scrieti aceste mesaje. Singurul topic pe care l-am lasat deschis este acesta. Daca nu clarificati situatia conturilor si daca mai postati alte mesaje fara sa-mi dati un raspuns, le voi sterge pe toate.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
i-mi cer scuze pentru ca nu am stiut dar eu am intrat de la servici , de pe calculatorul colegei mele si am vazut ca am primit masajul. multumesc pentru intelegere si mi-asi dori din tot sufletul sa ma lamuri-ti cu aceste probleme
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
Maria45, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand se poate pensiona? tania63 tania63 barbat nascut pe 4oct 1950 salariat din 1966 si in prezent -2 ani de armata in aceasta perioada. din 1966 pana in 2001 salariat in grupa1 de munca. cand se ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta keops_mic keops_mic As dori sa cunosc care este varsta la care as putea sa ma pensionez la limita de varsta. Am lucrat : 1977 - 1984 grupa 1 1984-2002 grupa 2 2002-2009 fara ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie cu reducere datorata grupei ii carmen paroiu carmen paroiu Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)