avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... VREAU SA DIVORTEZ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

VREAU SA DIVORTEZ

abcd
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
simona-maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:02, 25 Februarie 2010
Actiunea se va depune la judecatoria in raza caruia se afla ultimul domiciliu comun al sotilor. Citarea paratului se va face prin publicitate (pentru a nu va complica prea mult), avand in vedere ca dvs nu puteti sti daca se mai afla in tara, e plecat in tara soarelui rasare, sau nu se stie unde.
In privinta duratei, dupa ce procedura de citare va fi legal indeplinita, se va administra proba cu unu-doi martori si sunteti libera
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
aurelianx, utilizator
se poate cita paratul prin publicitate chiar daca el nu a avut niciodata domiciliul in Rom.?Cam cat ar putea fi onorariul unui avocat ptr. divortul meu?
Atentie, citarea prin publicitate se face numai daca este dispusa de instanta!
Din maoment ce ati spus ca ati incheiat casatoria in Romania, presupun ca cel putin o zi ati locuit impreuna in tara (sunt convins ca mai mult). Nu este important daca a avut domiciliu aici, conteaza in ce localitate ati locuit in fapt, efectiv.
Onorariul difera, il stabiliti de comun acord cu avocatul care va hotarati sa-l angajati. Avem doar onorarii diferite.
da se poate..pentru a nu va complica cu comisia rogatorie.. in definitiv, asta e treaba avocatului nu a dvs.. in privinta ultimei inrebari, cred ca e cazul sa urmariti mesageria privata.. nu va spune nimeni pe forumul public onorariul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Divort cu minori domiciliu parat necunoscut rog raspuns urgent ralucagogiltan ralucagogiltan casatoria a fost incheiata in romania, ultimul domiciliu comun fiind in tara. ulterior cei doi soti au plecat in strainatate, unde nu au locuit impreuna. ... (vezi toată discuția)
Divort gabriela suardi gabriela suardi M-am casatorit in Bucuresti cu un cetatean italian. Casatoria a fost inregistrata in Italia. Acum dupa 5 ani in care am locuit mereu in Italia , din pacate ... (vezi toată discuția)