avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori domiciliu parat necunoscut rog ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori domiciliu parat necunoscut rog raspuns urgent

casatoria a fost incheiata in romania, ultimul domiciliu comun fiind in tara. ulterior cei doi soti au plecat in strainatate, unde nu au locuit impreuna. exista un minor aflat la mama. actiunea de divort a fost introdusa de sot la instanta din tara de la ultimul domiciliu comun, sotul facand dovada ca are resedinta in strainatate. in privinta paratei nu se cunoaste domiciliul din strainatate, in actiune fiind specificat ultimul domiciliu comun din tara, unde nu se realizeaza procedura.
intrebari: cum se va indeplini procedura cu parata?
unde se va face ancheta sociala, reclamantul solicitand ca minorul sa fie incredintat paratei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:38, 28 Septembrie 2011
încercați la o rudă din țară. la părinți sau frați. de obicei țin legătura telefonic și ar putea să o anunțe de proces și atunci se va prezenta și va arăta și locul unde dorește să fie citată.
in situatia in care nu reusim sa aflam domiciliul paratei, cum vom putea face ancheta sociala, tinand cont si de faptul ca reclamantul nu doreste sa-i fie incredintat minorul?
va multumesc
buna seara
indepliniti procedura de citare si prin publicitate poate va ajuta conf .95 cpc
bafta
Sfatul meu ar fi sa nu deschideti procesul fara avovat daca vreti sa il terminati mai rapid.
Avocatul va analiza problemele in concret si va decide cum sa procedeze.

Nu sunteti obligat sa va angajati avocat dar riscati sa complicati procesul...si apoi o sa va plangeti ca nu il mai terminati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta divort nicolascris nicolascris actiune divort -Reclamantul cetatean roman -Parata cetatean roman -Minora [9ani si 6 luni] nascuta in 2003 in Romania. Ultimul domiciliu comun din ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 reformulez intrebarea pentru ca nu am formulat-o corect.Suntem rezidenti in Italia,sotia a deschis procesul in Romania dar a declarat ca noi am fi intorsi in ... (vezi toată discuția)
Divort rapid catalina1276 catalina1276 Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)? Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort ... (vezi toată discuția)