avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata CASS pentru anii anteriori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata CASS pentru anii anteriori

In cazul in care platesc CASS pentru anii anteriori, se poate considera cheltuiala deductibila in totalitate (in cazul unui PFA)?
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
mariana calin, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariana calin , utilizator 10:13, 26 Februarie 2010
se poate deduce plata CASS pentru anii anteriori mai putin majorarile care sunt nedeductibile.
Banuiam si eu dar voiam sa fiu sigura. Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sistem real - plata cas si cass se trece in registrul de incasari si plati? DianaGherea DianaGherea Sunt PFA in sistem real. Nu am angajati. Plata CAS SI CASS se trece in registrul de incasari si plati? Plata CAS este cheltuiala deductibila? Dar plata CASS ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate sau nu DaviAndrei DaviAndrei Buna ziua, am un pfa unde pt anul 2018, cas-ul l-am considerat cheltuiala deductibila, pe cand : cass, impozit pe profit si plata tva-ului le-am trecut pe ... (vezi toată discuția)