avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... in litigiu cu administratorul de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

in litigiu cu administratorul de asociatie

buna ziua am si eu o problema cu administratorul intr-o perioada de trei luni am doua hartii la mana care atesta ca nu am datorii la asociatie dupa alte trei luni mi se cere o suma de 855,50 ron reprezentand penalitati la suma care o aveam de plata si care era achitata la zi de 5 luni va rog din suflet sa im idea si mie cineva un raspuns ce e de facutam toate hartiile la mana la o suma de 1700 ron am 855,55 ron penalitati care acum sunt bagate in restante intretinere care in luna octombrie anul trecut aveam plus pe chitanta la intretinere va rog sa ma ajutati#-o
Cel mai recent răspuns: dianacatalin , utilizator 06:46, 28 Februarie 2010
ms. dar noi nu am facut nici o intelegere nu nea spus nimic de penalitati si in 2007 nu se puneau penalitati la nimeni si controlul de la primarie care la avut au constatat ca eram singura fam. cu penalitati nu avea nici un act contabil cu aceste penalitati si cei de la primarie care se ocupa cu asociatiile iau zis ca ca ceea ce a facut nu este bine si la 1700ron 855.50 penalitati este mult nu are cum juristi de la primarie neau zis ca este fals in acte publice sub semnatura privata sal actionam in judecata nu vrem sa ii facem rau bani la asociastie nu vrea sa ne primeasca am ajuns sa platim asociatia prin posta atunci noi de ce il mai platim?nu mai stim ce sa facemcred ca singura solutie este sal actionam in judecata:rtfm:
Intelegerile intre proprietari/reprezentanti asociatie ,nu au relevanta in raport de dispozitia legala in vigoare ,care prevede ca si legala ,in cazuri motivate a masurii de aplicare penalitati asupra sumelor finaciare care au depasit termenul legal de plata.
Autorizati sa se pronunte asupra eventualelor infractiuni sunt numai autoritatile in drept
In raport de complexitatea litigiului,contactati avocat,care analizand documntele poate sa se pronunte pentru varianta favorabila dvs
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
multumim mult:coffee::wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante, penalizari, cheltuieli de administrare adina23 adina23 buna ziua, Am cateva nelamuriri cu privire la asociatiile de locatari: 1. Locuiesc de aprox 2 luni intr-un bloc, unde fostul prop care a vandut mi-a ... (vezi toată discuția)
Proces al proprietarului cu furnizorul luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Conform unei sentinte civile, definitiva si irevocabila a furnizorului local de apa si caldura, suma X - aferenta unei perioade ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar nu isi plateste datoriile la intretinere oanairina1977 oanairina1977 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a fi achizitionat un apartament in luna octombrie 2007. La semnarea contractului de vanzare-cumparare in fata notarului, ... (vezi toată discuția)