avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare paznic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare paznic

Buna ziua. Pot angaja pe postul de paznic o persoana care nu a finalizat cursurile de calificare? Termina cursurile pe 29.04.2010. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 21:18, 25 Februarie 2010
ei zic ca nu puteti angaja un agent de paza, portar sau paznic fara sa aiba vreun atestat in acest sens, eu am angajat paznic fara atestat -fara calificare deoarece paznic este munca necalificata daca stiu eu bine si deocamdata nam intampinat probleme
Poate aduce de la institutia unde urmeaza cursurile respective o adeverinta si nu este nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul incadrarii pe post dupa terminare cursuri de specialitate zott zott Buna ziua , acum 6 ani m-am angajat ca pompier - paznic la o institutie bugetara , ulterior am fost trimis la specializare ca si agent paza de catre acea ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere atestat calificare Ivanciu Daniel Ivanciu Daniel Bună ziua. Am fost obligați de instituție să urmăm cursuri de calificare de agent de securitate, cu o firmă agreată de aceasta. După obținerea ... (vezi toată discuția)